Sverige är bra på musik

Sverige är verkligen ett land som vi kan vara stolta över, det produceras och exporteras nämligen otroligt mycket musik här som är uppskattat över hela världen. ABBA, Swedish House Mafia, Avicii… listan kan göras lång, behöver vi säga mer? Just nu är det nog faktiskt Avicii som är allra hetast, och för bara drygt en vecka sedan plockade han hem ett ärofyllt pris på MTV European Music Awards. Såhär skriver man om det på DN.se:

Det blev ett pris till Sverige på MTV European Music Awards i Amsterdam på söndagskvällen. Avicii belönades med priset för bästa electronicaartist medan Icona Pop fick gå hem tomhänta. Den svenska duon var nominerad i två klasser, men fick nöja sig med att spela sin världshit ”I love it” för den stora tv-publiken. (Läs resten av artikeln här).

Men det är inte bara stora artister som turnerar världen över som är duktiga musiker från Sverige, utan det finns så många fler! Och ska man ha en privat fest så är det inte alla gånger man direkt kan boka in Avicii om man säger så. Men det är inget som man ska vara ledsen över, för det finns som sagt massor av annat bra som man kan hyra in! Ett riktigt bra tips är att kika på ett coverband göteborg på alinband.se! Ett coverband med massor av grymma låtar i sin repertoar, som garanterat kommer göra så att stämningen blir på topp på din fest. Mer än så kan man väl inte begära, eller hur? Ha det så kul på festen!